Admin

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv frivillig

Alle kan blive frivillig! Og mulighederne er næsten uendelige. I Frivilligcenter Sorø har vi overblik over de lokale frivillige tilbud. Vi hjælper med at finde det rette sted til dig, der gerne vil være frivillig, men endnu ikke har fundet stedet at være det. Vi rådgiver også om opstart af egne initiativer. Book en samtale med os på info@frivilligcenter-soroe.dk eller tlf.: 29 41 70 92
 
Frivillig i Frivilligcenter Sorø
Læs mere her!
 
Frivillig i flygtningearbejdet
Vil du være med til at tage godt imod de nye flygtninge i Sorø Kommune? Så se mere her!
 
Frivilligjob.dk - lokale og nationale frivilligjobs
Du kan søge aktuelle frivilligjobs på landsplan via portalen frivilligjob.dk. Her på hjemmesiden har vi dog sorteret for dig og lavet en side, hvor du kan finde lokale frivilligjobs, der er slået op i frivilligjob.dk. Tryk på frivilligjob-ikonet i menuen til højre.
 
Frivillig i udlandet
Har du lyst til at kombinere din lyst til at rejse med frivilligt arbejde, så kan du på frivilligjob.dk finde en liste over nogle af de organisationer, der sender frivillige ud i verden.
 
Særlige regler for dagpenge- og efterlønsmodtagere
Dagpenge- og efterlønsmodtagere må i perioden fra d. 23. marts 2015 til d. 20. marts 2017 udføre 15 timers frivilligt arbejde om ugen uden modregning i ydelsen, mod de hidtidige 4 timer om ugen. Reglen gælder fortsat kun for frivillige i almennyttige organisationer og foreninger - og altså f.eks. ikke frivillige, der organiseres direkte af kommunen. Husk altid at tjekke med din a-kasse. Læs mere her!
 
Overblik over dine kompetencer
Hvis du gerne vil finde ud af, hvilke kompetencer dit nuværende frivillige arbejde har givet dig, kan du prøve værktøjet frivillighedskompetencer. Her finder du et skema til selvevaluering, der målrettet hjælper dig med at afdække de kompetencer du har fået, som bonus gennem dine frivillige aktiviteter. Disse kompetencer kan du f.eks. bruge, når du skriver dit CV.
 
Gratis kurser
Hvis du er frivillig eller ansat i det frivillige sociale arbejde, tilbyder Center for Frivilligt Socialt Arbejde mange spændende gratis kurser. Deres kursuskatalog udkommer hvert halve år og byder bl.a. på kurser som Rollen som frivillig, Kreativ Crowdfunding, Krisepsykologi og mange flere.