Admin

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Arrangementer

 

Unge til unge om frivillighe
Rekruttering af unge frivillige på Sorø Akademi

Tirsdag d 10. oktober 2017 havde vi den årlige Frivilligdag på Akademiet. Frivilligambassadørerne, som er elever, der brænder for frivillighed, var værter og gjorde en stor indsats for at deres skolekammerater og de 14 foreninger der stillede op i boderne skulle få en skøn dag. 200 1.G'ere kom og hørte om at være frivillig og viste stor interesse ved foreningernes boder - der blev indgået 134 frivilligaftaler/interessetilkendegivelser.

Se billeder fra dagen, og se artiklen om det i Dagbladet og Sjællandske.

Frivilligdagen bliver fulgt op af en workshop for foreningerne d 30. oktober. Her vil Projekt Frivillig sammen med frivilligambassadørerne og nogle af de nye frivillige elever hjælpe foreningerne med at føre aftalerne med nye unge frivillige ud i livet. 

 

Frivillig Fredag Arrangementer 2017
Frivillig Fredag 2017

I forbindelse med Frividllig Fredag er der en række foreninger/frivilliggrupper, der holder Åbent Hus. Det foregår i september og oktober. Der er informeret på vores facebookside om hos hvem og hvor det foregår. Vi opfordrer Byrådets politikere til at besøge Åbent Hus arrangementerne. 

Vi var 165 deltagere ved årets store fælles Frivillig Fredags arrangement d. 29. september og det blev en skøn aften på
 VKST, landbrugets store rådgivningsselskab på Fuldbyvej - de beværtede os med en lækker kold buffet samt kaffe og kage, og de havde gjort rigtig meget ud af at vi skulle få en god aften, de havde endda rullet den røde løber ud for os.
Sorø Kommunes 2 frivillig-priser gik til:
- individuel pris: Rosa Madsen fra Holbergcentrets Venner
- kollektiv pris: Rickchaw-cyklerne, Cykling uden Alder
Ledvogterne underholdt med glad spillemandsmusik, spillede til fællessang, og sørgede for fanfarer ved prisuddelingen
og Sorø Taekwon-Do Klub gav en munter lille opvisning med nogle af deres børn og fortalte om deres arbejde med udsatte børn.
  
Se billeder fra arrangementet, og se artiklen om det i  Dagbladet og Sjællandske.

Årets Frivillig Fredags tema: Vis værdien - vis hvordan frivilligheden bidrager med værdi både til samfundet og til den enkelte. 

 

FrivilligBørs 2018 arrangementer
FrivilligBørs 2018
, se her.

      


Se ældre arrangementer 


Vi afholder løbende arrangementer for frivillige og for at synliggøre den frivillige sociale indsats i kommunen.
Det er fx Frivillig Fredag, den nationale frivillighedsdag hvert år den sidste fredag i september. Her kan foreningerne gøre opmærksom på sig selv, og samlet kan vi skabe opmærksomhed omkring den sociale indsats i kommunen. Samtidig er det en god mulighed for at møde hinanden og danne netværk – og ikke mindst at have en god dag sammen.