28. August 2023

Nyhedsbrev: August 2023

Husk tilmelding til Frivillig Fredag, nu kan du søge fritidspas, Årets Kunsthåndværkermarked d. 3. september, Frivilligt arbejde i naturen fejret, Nyt fra Nyrup Baptistkirke og husk Tema Torsdag om VIRK.dk (d. 19. oktober) og Den Gode Ansøgning (d. 26. oktober)

18. August 2023

Frivillig Fredag 2023

29. september danner kantinen i Dianlund igen rammen om Frivilig Fredag med musik, frivilligpriser, tale og mad. Det er gratis og alle frivillige er velkomne. Tilmelding først til mølle på: frivilligcenter-soroe.nemtilmeld.dk senest d. 15. september 2023.

29. Juni 2023

Nyhedsbrev: Juni 2023

Strategimøde, invitation til Frivillig Fredag, Hjerneskadeforeningens sommerfest, portræt af en ildsjæl, fonde og puljer, bliv cykelpilot og HUSK at indsende jeres efterårsprogram, arrangementer eller gode historier og billeder fra sommeren til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
God sommer! Frivilligcenter Sorø holder lukket i juli og ønsker alle en rigtig god sommer. Næste nyhedsbrev udkommer i August.

23. Maj 2023

Nyhedsbrev: Maj 2023

Stor ros til frivilligteamet ved Ombold, LAG Nordvestsjælland, Stenlille Revyen 2023, En Solstråle historie, søg tilskud til friluftsprojekter og har I brug for hjælp med fondssøgning?

18. April 2023

Nyhedsbrev: April 2023

Generalforsamling i Frivilligcenter Sorø, Frivillighænder til Ombold-turnering, Mætværk afholder fællesspisning, invitation til kaffemøde og nyt fra vores medlemmer.

27. marts 2023

Generelforsamling 2023

D. 1 april 2022 begyndte den nye centerleder i Frivilligcenter Sorø. En af de første opgaver, der stod på opgavelisten, var at tage på fysisk besøg hos vores medlemmer – og vi er langt fra færdige endnu.

21. Marts 2023

Nyhedsbrev: Marts 2023

Portræt af Mætværk, Indvielse af stakladen i Horsebøg Skov og frivillige søges på Café Intro.

15. marts 2023

Ombold i Sorø

Sorø Kommune er i år vært for Det Åbne Sjællandske Mesterskab i OMBOLD! Du er velkommen, uanset om du aldrig har spillet fodbold før, eller om du er en af Sorøs lokale fodboldhelte. Over 24 hold for hele Danmark vil dyste om medaljer og pokaler. Men selcom der er flotte medaljer og pokaler på højkant, så vil der både på og udenfor banen være fokus på fællesskabet.

6. Februar 2023

Nyhedsbrev: Februar 2023

Invitation til generalforsamling, Sjællandsmesterskaber i Ombold og portræt af Unge for Ligeværd Vestsjælland.

6. januar 2023

Nyhedsbrev: Januar 2023

Fra Frivilligcenter Sorø vil vi ønske jer alle et rigtig godt Nytår. Vi ved, at de fleste sikkert allerede har lagt nytåret bag sig og hverdagen med alt dens stress og jag har indtaget sin plads igen.

6. december 2022

Nyhedsbrev: December 2022

Frivilligcenter Sorø ønsker alle vore læsere en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder og til endnu mere samarbejde med de mange foreninger i Sorø Kommune i det nye år, vi håber at få endnu flere medlemmer i frivilligcenteret i det kommende år. Tak for året der snart er gået, for samarbejde, arrangementer, fællesskaber og frivillighed. Frivilligcenter Sorø holder juleferie fra den 23. December og til og med fredag den 6. Januar.

6. november 2022

Nyhedsbrev: November 2022

Denne måneds nyhedsbrev er ikke så langt, da vi ikke har fået så meget ind fra foreningerne. Hvis din forening har noget de gerne vil have med i kommende nyhedsbreve, det kunne eksempelvis være jeres program eller en god historie om jeres arrangementer, er I altid velkomne til at skrive til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

6. oktober 2022

Nyhedsbrev: Oktober 2022

Stafet For Livet er et lokalt fællesskab, hvor deltagere viser deres støtte til alle berørt af kræft i Sorø, og hvor livet og fællesskabet fejres, samtidig med at der samles ind til kræftsagen.

Fejring af Frivillig fredag d. 30 september blev afholdt i kantinen på Filadelfia og sikke en fest.

6. september 2022

Nyhedsbrev: September 2022

Så blev der endnu en gang afholdt frivilligdag på Akademiet og det gjaldt om at holde tungen lige i munden og have snakketøjet i orden. Foreningerne skulle ud i syv klasser, hvor de fik hver 3 minutter til at præsentere deres foreninger.

6. august 2022

Nyhedsbrev: August 2022

Første nyhedsbrev i 2022, bl.a. om oplevelser i sommerlandet. Frivilligcenter Sorø har brugt sommerferien på at tage ud i sommerlandet og besøge de mange arrangementer som foreninger og frivillige har skabt til glæde for alle os Sorø borgere.

Frivilligcenter Sorø • Tokesvej 1, 1. sal, 4180 Sorø • tlf. 24 60 60 49Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.