Bestyrelsen

 

Kontakt bestyrelsens formand Michael Daugaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.:51587701


Citater fra nogle af bestyrelsesmedlemmerne

 

  • Formand Michael Daugaard

    Noget af det vigtigste for mig er at kunne være noget for vores medlemsforeninger, og det er at kunne være et godt bindeled mellem det offentlige og de frivillige. Jeg kan godt lide at være ”oversætter” af det politiske niveau og forvaltningen, sådan så det er til at forstå for de frivillige
  • Kasserer Jesper Thomsen

    Jeg bruger bestyrelsen som et netværk og forum, hvor vi kan diskutere de ting, der sker i den frivillige verden. Her har jeg altså en berøringsflade med mange sociale foreninger, som har nogle forskellige interesser i det ene og det andet, og det synes jeg er sjovt at være en del af.
  • Bestyrelsesmedlem Rosa Madsen

    Bestyrelsesarbejdet er interessant, fordi vi har en bestyrelse med vidt forskellige erfaringer og kompetencer. Jeg synes, vi inspirerer og beriger hinanden. Det er jeg rigtig tilfreds med. Og der er døre, der har åbnet sig for mig. Jeg har mødt en masse ildsjæle. Og det er jo altid dejligt og sjovt!

Frivilligcenter Sorø • Tokesvej 1, 1. sal, 4180 Sorø • tlf. 24 60 60 49Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.